BM:s Kunskapsportal är under utveckling och kommer lanseras under 2024. Du kan också hitta hjälp på bm.se och via mejl support@bm.se.

Varför kan jag inte välja t.ex. SPIK och K98 som ”originalkalkylens resursregister” vid import av kalkylfil?

Ändrad den Wed, 19 Jun 2024 vid 09:30 AM

Resursregister SPIK och K98 ägs av Skanska resp. NCC i BM och är inte publika. Det är alltså endast användare som är kopplad mot dessa företag som kan använda respektive resursregister.

Om du ska jobba med någon av dessa register i BM behöver Skanska/NCC bjuda in dig.