BM:s Kunskapsportal är under utveckling och kommer lanseras under 2024. Du kan också hitta hjälp på bm.se och via mejl support@bm.se.

Vad är en utvärderingslicens?

Ändrad den Wed, 12 Jun 2024 vid 06:35 PM

När du gör ett licensval för BM Personal, Teams eller Business under Admin > Organisation > Licensval får du tillgång till en 30-dagars utvärderingsversion. Du får samtidigt ett mejl där du ombeds skicka in dina organisationsuppgifter så att vi kan förbereda ett avtal för dig.

Vill du inte teckna ett avtal efter utvärderingsperioden förbinder du dig inte till ett avtal eller att betala.

Utvärderingslicensen innehåller alla funktioner förutom möjligheten att ta ut underlag för klimatdeklarationer.

När utvärderingsperioden upphör övergår licensen till en BM Free-licens.

Vänligen observera att det inte är tillåtet att använda utvärderingsversioner i kommersiellt syfte eller för att hämta data ur BM för att användning i andra system, plattformar eller redovisningar.